Festival sætter ansøgningsrekord - musikerne strømmer til

Ingeline er en af de lokale kunstnere, som skal spille på festivalen med "Rock the Region"

Flere end 100 musikere håber på at få lov til at spille på årets Vibstock Festival. Det er ny rekord

Musikere fra hele landet har den seneste måned haft mulighed for at ansøge om at komme til at spille til årets Vibstock Festival på Stænderpladsen i Viborg.

Med 103 ansøgere har arrangørerne oplevet en enorm interesse for at spille på festivalen den 21. og 22. juni, og de skal i de kommende uger arbejde intenst på at sammensætte det bedst mulige program.

Ifølge en pressemeddelelse fra Vibstock Festival er der nedsat et lytteudvalg til formålet bestående af kulturelle og musikalske interessenter fra Viborg.

Musiker og tidligere radiovært Gorm Bull, Thorkild Andreassen fra Carte Blanche, Anders Enøe fra Lydfabrikken samt de tidligere kulturskabere og nuværende koncertarrangører under navnet "Ekko", Bastian Terp og Svend Bøttcher, skal således i fællesskab med Vibstocks musikansvarlige Rune Breiner Nielsen bedømme og sammensætte programmet til byens dejligste festival.

- Efter at have kigget ansøgerfeltet igennem, kan vi glæde os over et super højt musikalsk niveau. Kvantitet og kvalitet er tydeligvis ikke gensidigt udelukkende, udtaler Rune Breiner Nielsen.

- Vi glæder os til at se resultaterne af lytteudvalgets gennemgang og til det efterfølgende arbejde med at få puslespillet til at gå op, tilføjer han.