Tragisk: 19-årig flyves på sygehuset efter bil kører ind i container

Foto: Shutterstock

Fire unge mænd kørte onsdag aften galt.

Onsdag aften indtraf en ulykke, da fire unge mænd påkørte en containter på Randersvej i Viborg. En af de unge måtte flyves på sygehuset med en lægehelikopter. Det bekræfter Midt- og Vestjyllands Politi overfor dagbladet B.T.

Føreren af bilen med de unge mænd i - tre på 19 år og en på 20 - overså angiveligt en container, der stod på vejen. Den var afmærket med reflekser, men bilen kørte alligevel ind i den.

"Det er en container, som er henstillet på vejen og afmærket med reflekser. Føreren af bilen har så åbenbart overset den, og bilens forreste højre hjørne rammer hjørnet af containeren," udtaler vagtchef fra Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen, til B.T.

Flyves på hospitalet

Han fortæller desuden, at det var de unge selv, der anmeldte ulykken, ligesom de også selv kunne forlade bilen. Selvom de selv kunne gå ud af bilen, betyder det dog ikke, at de slipper uden skader. 

To af de fire unge mænd i bilen fik lettere skader, en havde nakkesmerter og den sidste havde pådraget sig et hovedtraume. Det var så slemt, at en lægehelikopter fløj ham til Skejby Sygehus i Aarhus. 

Det understreges i øvrigt, at politiet ikke mistænker de unge for at have kørt spritkørsel.