Tag på en god første date

I dag lever vi med en helt særlig datingkultur, hvor vi ofte i virkeligheden dater uden at møde hinanden – indtil vi selvfølgelig møder hinanden for første gang på den første date.

Den første date kan være svær, for når vi mødes på den, kender vi i virkeligheden ikke hinanden, selvom vi ofte har et indtryk af, hvem hinanden er. En første date er altså i dag blevet til den afgørende date, for det er her, vi skal finde ud af, om vi får det, vi regner med. Hvis du skal på en første date, er du måske nervøs eller spændt.

Du kan dog tage lidt af nervøsiteten væk fra dine skuldre, hvis du selv planlægger daten. På den måde kan du nemlig få lov til at føle dig lidt mere på hjemmebane, end hvis du skal på en første date, hvor du ikke ved, hvad I skal lave.

Vær kreativ og original

Hvis du gerne vil imponere din date – og selvfølgelig vil du det – kan du finde på noget helt originalt, som I skal lave sammen. På den måde kan du overraske hende fra starten. Hvis du viser noget kreativitet og originalitet, vil du med garanti blive set som et meget initiativrigt og spontant menneske.

Du kan finde på alle mulige skøre ting, I kan lave sammen. Det behøver slet ikke at være noget vildt, men det kan være noget, som du ikke normalt forbinder med en første date. I kan for eksempel tage ud for at se på hundehvalpe sammen. Du vil helt sikkert få point for dit engagement og din kreativitet, allerede inden daten er slut.

Vær på den sikre side

Hvis I ikke kender hinanden på forhånd, kan det være en rigtig god ide at vælge en sikker date – en klassisk date. På den måde risikerer du ikke, at din date slet ikke er med på dine dateplaner. Du kan for eksempel arrangere en klassisk kaffedate. I kan finde en hyggelig cafe, hvor I kan drikke en kop kaffe sammen.

Alternativt kan I gå en tur sammen. Det kan ofte gøre stemningen mere afslappet, at I ikke behøver at sidde overfor hinanden. Hvis du har en hund, kan du foreslå, at I går en tur sammen med den. Det er en god anledning til at få snakket sammen på en uformel måde.

Hold en hjemmedate

Det kan være lidt nervepirrende at mødes et sted, hvor ingen af jer føler sig på hjemmebane. Derfor kan det måske være en fordel, hvis du inviterer din date hjem til dig på den første date. Således kan du nemlig være på hjemmebane. I kan for eksempel se en film sammen, lave mad sammen eller spille nogle spil.

Faktisk er det en god ide at spille onlinespil på den første date, da det hurtigt skaber en god og afslappet stemning. Det er i hvert fald de færreste, der kan lade være med at lade sig rive med, når rouletten drejer. Du kan læse mere om onlinespil hos www.netspil.dk.