Amning er vigtigt. Måske skal du overveje hjælp?

Foto Pexels

Langt de fleste er enige om, at det er vigtigt at amme sine børn, hvis det kan lade sig gøre. Det kan dog være noget, der giver problemer for mange.

Derfor er det måske en ide at få hjælp til at få gang i amningen, hvis der er udfordringer.

Hvorfor er amning vigtigt?

Moderens mælk indeholder alt, hvad barnet behøver ernæringsmæssigt til at udvikle sig de første seks måneder. Amning styrker også barnets immunforsvar, og så er det en situation, der giver tryghed og nærhed. Blandt andet derfor er det en vigtig ting at amme sit barn.

Udfordringer med amningen?

En del kvinder oplever at have udfordringer med at få gang i amningen . Det kan der være flere forskellige grunde til. Og det kan være svært at komme videre på egen hånd, når man først er fanget i en problemstilling. Så kan det være en god ide, at få ekstern hjælp. Det kan du få via Caroline Callesen på babyspirer.dk. Der kan du få kærlig og evidensbaseret ammevejledning.

Få hjælp på forskellige måder

Hos Caroline Callesen kan du få vejledning til amning på forskellige måder. Du kan få det i dig eget hjem i trygge rammer, hvor du kan føle dig vel tilrette. Men du kan også få vejledningen online og skriftlig, hvis du mener at det giver mere mening for den situation, som du er i.

Vejledning i eget hjem

Vil du være sikker på at komme godt i gang med din amning eller er du allerede løbet ind i problemer med din amning? Så er det måske en god ide at få besøg af Caroline Callesen i dit hjem, hvor vejledningen kan foregå, imens du føler dig godt tilrette. En personlig situation, hvor der kan observeres og tilrettes og hvor der kan snakkes om amningen imens babyen sover, så der er ro på. Altså vejledning til amning i et rolig, trygt tempo.

Den skriftlige vejledning

Et alternativ til den personlige vejledning i eget hjem er at få vejledningen online eller skriftligt. Det er specielt en god ide, hvis det blot er nogle helt konkrete spørgsmål til din amning, du har brug for svar til. Den skriftlige vejledning kan blandt andet foregå via sms, Messenger, email, Instagram eller på en platform, hvor du føler dig tryg. Prisen for den skriftlige vejledning er naturligvis mindre end prisen for personlig vejledning. Men det er om at finde den løsning, der passer bedst til dine behov.