E pods

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Bedste pod e-cigaret

Voopoo Doric 20 ITO Pod 2ml

Denne Voopoo e pod besidder en kapacitet som kan indeholde 2ml e juice. Derudover er den også designet med en hul funktion, samt et rum under enhedens atomizer, som har til opgave at beskytte coils imod lækage.

ITO Pod Cartridge er kompatibel med ITO series coils.
 

Voopoo PnP Pod 2ml

Denne PnP Pod besidder en kapacitet, som kan indeholde 2 ml. Disse e pods er kompatible med til VooPoo Drag X og Voopoo Argus Pro Kit. Disse e pods sælges med 2 i hver pakke, og Pnp beholdere sælges separat.
 

Vaporesso PodStick Pod 2ml

Vaporesso PodStick Pod er e pods som er kompatible med PodStick kit af samme brand.  Denne enhed har en kapacitet på 2ml, og sælges derudover også med u-udskiftelige coils. Vaporesso Podstick Pod har en indebygget 0.6 mesh coil, som er fantastisk til subohm, mens 1.3 Ccell giver dig en skøn MTL dampoplevelse.

Hvis du vælger at anvende en 0.6 Mesh coil, så anbefalet at der tilkøbes en tykkere væske såsom 70 VG, da denne coils er beregnet 70VG eller mere; til 1.3 ohm CCell coil anbefales der at tilkøbe en e væske til 50/50 eller 70PG.

Hos Easy to Smoke, har vi et bredt sortiment, hvor der er rig mulighed for at udvælge en e væske som opfylder dine specifikke behov, hvis du måtte have nogle. De mest populære som kan tilbydes på nuværende tidspunkt, er den italienske favorit, Liqua, samt den danske Sundbygaard, som udbyder e væske aroma med danske klassikere, såsom vingummi lakrids, twist, blå ugle, hvid lakrids osv.
 

VOOPOO DORIC 60 KIT - 2500MAH

Voopoo's Doric 60 Pod Kit har taget inspiration fra doriske søjler, som eksisterede helt tilbage fra det antikke Grækenland. Enheden er aluminiumdesignet, og kan fås med både manuelt og automatisk sug, hvor selve enheden kan yde et output helt op til 60W.

Du kan selv tilpasse airflowet ved at dreje på skiven under e pod enheden, så dit sug passer helt unikt til dig. Derudover sælges denne Voopoo Doric 60 KIT med en batterikapacitet på 2500 MAH, indbygget i selve enheden. E poden oplades vha. et USB-C kabel som er inkluderet i pakken.

Udover USB-C kablet, medsælges der også:  Voopoo's PnP Pod, der besidder en væskekapacitet på 2ml. væskepåfyldning foregår i bunder på enheden, to PnP-coils som er på 0.2 ohm (PnP-VM5) og 0.3 ohm coil (PnP-VM1). I bunden på e poden er indbyggede batterier også placeret, som har til opgave til få mod’et til at klikke fast, og en manual. Ekstra coils og e pods sælges separat.
 

VOOPOO DORIC 20 KIT - 1500MAH

Voopoo's Doric 20 Pod Kit er designet med aluminium, og kan fås med både automatisk og manual sug. hvor selve enheden kan yde et output helt op til 18W. airflowet kan reguleres på knappen, som er placeret på enhedens bund. Selve batteriet er indbygget i enheden, samt indeholder en kapacitet på 1500 MAH. Enheden oplades med et USB-C kabel. En Doric indeholder en væskekapacitet 2ml, samt medfølger der også en pod. Væskepåfyldning foregår i bunden på enheden, samt er to ITO-coils på hhv. 1.0 ohm og 1.2 ohm coil også med i pakken. I bunden på e poden er indbyggede batterier også placeret, som har til opgave til få mod’et til at klikke fast. Ekstra coils og e pods sælges separat. Manual følger også med i pakken.
 

 Voopoo Vinci X 2 Pod Kit

Her er en nyhed til dig som er en stor fan af Voopoo brands; og mere specifikt Voopoo Vinci Pod Mod, for her kommer der nemlig en opgraderet 2’er.

Dette produkt er fremtiden, og mere til; Dvs. en af de bedste pod e-cigaret på markedet på nuværende tidspunkt. Den vil indtage sin plads i historiebøgerne, som et utroligt og formidabel e pod! Udover den fantastiske fremstilling, produktion samt konstruktion, kan du også vælge imellem 5 gudeskønne farvedesigns. Voopoo Vinci X II Pod Kit er let bevægelig og unik, siden enhedens e pod har lette udskiftelige coils og variabelt watt kontrolfunktion. Med disse opgraderede funktioner, gør det dette kit får en udvidet målgruppe, beregnet til både lavstrøm- og højstrøms dampere.

Med en variabelkontrol på i alt 80w, kan du systematisk tilrettelægge din dampning, præcis efter dine egne behov.  Voopoo Vinci X II Kit er så kompakt og bastant at den kan tilpasse til de flestes behov, og besidder derudover også en batterikapacitet, som er stor nok til at kunne understøtte et 18650 batteri; hvilket er meget bemærkelsesværdigt taget enhedens størrelse i betragtning. Enheden oplades vha. et USB-C kabel, som har evnen til at oplade e poden hurtigt. Denne sælges disse komponenter:

 • en Voopoo Vinci X 2 Enhed,
 • en Voopoo Vinci 2 Pod, en PnP-VM1 0.3ohm Coil,
 • en PnP-VM6 0.15ohm Coil,
 • en USB-C Kabel,
 • En manual.
 • Batterier beregnet til denne e pod sælges separat.

 

Pods systemer
 

FJÖR - podX Kit

Her kommer det seneste danskproduceret tilbud fra brandet Fjör. Fjör podx kit, har en indbygget batterikapacitet på 900 Mah, samt en væskekapacitet på 2ml.  Ved moderat brug har enheden en levetid på en hel dag. Dette kit er designet med MTL (mund til lunge). Podx er letanvendelig, da det eneste der kræves er at man trykker på knap, og bruger en ”slider” til at regulere airflow. Et fjor podx kit sælges med:

 • en FJÖR - podX kit
 • en podX Coil 0,7 ohm
 • en podX Coil 1,2 ohm
 • en podX Pod
 • et USB-C kabel og manual

FJÖR Pod Kit

Dette er det allerførste pod system fra den danske e cigaret producent FJÖR. Ligesom mange andre pod systemer, er dette pod system er beregnet til alle slags dampere: lige fra den grønne nybegynder til den toperfarne damper og alt imellem.

Hvis du er en af de dampere som godt kan lide at have en god lille sag ved hånden, som kan tages op ved et snuptag, samt godt kan lide at holde tingene enkle, så er FJÖR e cigaret pods helt klart et oplagt valg. FJÖR er designet efter MTL og yder et realistisk sug, akkurat den samme du får fra normale cigaretter; dog får du ikke den samme liflige aroma som du får fra e-cigaretter.

FJÖR er en virksomhed, som er kendt for at være innovative, og holde et skarpt øje med det mindste der rør sig på e cigaretmarkedet; når det kommer til opgraderinger samt nye tiltag til forbedringer, er FJÖR altid på forkant. Størrelsen på disse e cigaretter er også ideelle, når det kommer til rejser og ture. Den kan opbevares i din bukselomme eller jakkelomme, taske, osv. Udover den perfekte rejsestørrelse, så er den også let opladelig, med ca. en 1 times tid.

Når enheden er fuldt opladet lyset LED-lampen hvidt, ved lavt batteri vil den begynde at lyse rødt. Endnu en smart fidus som du godt kan drage nytte af, er de udskiftelige coils; da den er direkte indbygget i selve enheden, det kun nødvendigt for dig at udskifte poden; dvs. tanken. Farvel til fedtede og snavsede e pods. En ekstra fordel ved at vælge e pods fra FJÖR, er børnesikringen; du kan trygt lægge din e cigaret indenfor et barns rækkevidde, uden at skulle bekymre dig om nysgerrige børns fingre, skulle tage skade af e væsken eller selve e cigaretten. Dette kit indeholder:

 • en FJÖR e-cigaret (400 mAh),
 • en USB-C opladerkabel,
 • en halskæde
 • en manual til fremgangsmåde af sammensætning.
   

KICK MAX - POD

Dette tilbud er til dig som foretrækker e cigaret e pods fra brandet kick max. Disse e pods er udelukkende kompatible med kick max e cigareter, på nær kick MTL. I bunden på disse e pods er sidder en magnet, designet til at fastspænde enheden til e cigaretten. I den sorte del af mundstykket, er der placeret et lille stykke vat, som skal fjerne overskydende e væske i når der fyldes nyt på i e poden.

Når der foretages en væskepåfyldning, skal det sorte mundstykke fjernes, derefter gummiproppen, og bagefter påfyldes væske i en af to små huller i siden af enheden. Sæt derefter mundstykke og gummiprop på igen. Det anbefales and der tilkøbes 50/50 PG/VG til disse pods. Det er ladsiggørligt at anvende tykkere, men vær opmærksom på at dette kan nedsætte enhedens levetid. Denne pakke fås med 4 kick max pods på 1,5 ml.
 

Joyetech - eGo AIO - POD

Disse er passende kompatible med Joyetech eGo Pod Kit. Disse e pods fyldes op fra bunden, igennem dysen, som også er børnesikret. Podden er fastspændt vha. magneter, så den med sikkerhed ikke falder ud. Det anbefales at man tilkøber e væske med en konsistens på maksimum 50/50 VG/PG eller tyndere, for at give enheden bedre levetid, f.eks. 70PG/30VG. Til disse kan du vælge imellem normal nikotin og saltnikotin. Denne pakke indeholder 5 Joyetech eGo AIO POD's på 2 ml.
 

E cigaret pods
 

Eleaf - GTL Pod Tank

Disse pods kommer med GTL coils samt 510 gevind. GLT e pods er udstyret med MTL funktionen, besidder en e væskekapacitet på 2ml og opfylder alle regler indenfor TPD-lovgivning. GLT besidder de samme udstrækninger som Voopoo PnP pods, og derfor er begge typer e pods anvendelige, det du dog skal være opmærksom på, er at de forskellige coils fra de forskellige systemer ikke kan tilpasses med hinanden.
 

Vaporesso - Podstick pod

Vaporesso e pods udkommer i 2 varianter og har en væskekapacitet på 2ml. Den keramiske CCELL 1,3ohm virker bedst hvis du vælger at anvende MTL funktionen. Med Meshed pod 0,6ohm kan man anvende en DL sugfunktion. På den måde får du rig mulighed for at få det eftertragtede, stramme sug, som MTL-funktionen yder. Hvis du på den anden side fortrækker en større mængde damp, er meshed podden helt klart det oplagte valg til dig. Ved væskepåfyldning, skal du blot skubbe toppen til sidde, fylde på vha. ventilen som automatisk stikker op, så snart toppen er fjernet. Derefter trykker du spidsen af din flaske ned og fylder poden med væske. Derefter løfter du flasken op, og tankens hul lukkes automatisk til igen.
 

VooPoo - Vinci Pod (2 pack)

Disse e pods sælges uden coils, og besidder desuden også en tankkapacitet på 5,5 ml.  VooPoo - PnP coil sættes i bunden på enheden. Vær dog opmærksom på at, disse coils/pods ikke kan tilpasses Vinci 2 Mod Pod, samt at den coil som du vælger at anvende, skal være kompatibel med watt dit mod kan holde til.

Efter vores anbefaling er det bedst at du følger denne anbefaling:

 • PnP TM1 0,6 ohm - fungerer optimalt imellem 20 og 25W. MTL - 50VG/50PG e væske konsistens eller tyndere
 • PnP TM2 0,8 ohm - fungerer optimalt imellem 12 og 18W. MTL - 50VG/50PG e væske konsistens eller tyndere
 • PNP VM3 0,45 ohm - fungerer optimalt mellem 25 - 35W RDL - 50VG/50PG e væske konsistens eller tykkere
 • PNP VM4 0,6 ohm fungerer optimalt mellem 20 - 28W RDL - 50VG/50PG e væske konsistens eller tykkere
 • PNP VM5 0,2 ohm fungerer optimalt mellem 40 - 60W DL - 70VG/30PG e væske konsistens eller tykkere
 • PNP VM6 0,15 ohm fungerer optimalt mellem 60 - 80W DL - 70VG/30PG e væske konsistens eller tykkere
 • PNP R2 1,0 ohm fungerer optimalt mellem 10 - 15W MTL - 50VG/50PG e væske konsistens eller tyndere

E-cigaret pods uden nikotin OBS

Hvis du er på udkik efter e-cigaret pods uden nikotin, anbefales der e cigaret fra Aspire, da de er utrolig nemme, at have med og gøre.