Hvor kan man købe tøj til plus size kvinder?

Foto : Shutterstock

I Danmark er der masser af gode shoppingmuligheder for plus size kvinder. Det er ikke længere kun et hjørne nede i bunden af butikkerne, der er forbeholdt tøj i store størrelser. Mange butikker og onlineforhandlere har nemlig udvidet deres sortiment til også at inkludere en bred vifte af flot og stilfuldt plus size tøj. 

I denne artikel vil vi komme ind på nogle af de steder, hvor du kan finde smart tøj som plus size kvinde.

Plus size butikker – med særligt udvalg

Nogle butikker er dedikerede til udelukkende at sælge plus size tøj. I disse butikker finder du tøj i store størrelser og i mange forskellig design, men de er ikke overalt i landet.

Du kan starte med at søge i dit lokalområde, for der er muligvis en fed butik, hvor du kan shoppe tøj i din størrelse. Det er ikke sikkert, der ligger en butik i din hjemby, men så ved du i det mindste, at du skal udvide din søgeradius.

Nemt og enkelt: Køb plus size tøj online

Det kan være lettere at finde plus size tøj hos nogle af de mange populære webshops. Her har du et større udvalg af både design og størrelser, end du ville have i en fysisk butik. Leder du derfor efter noget bestemt, kan du tjekke udvalget hos webshops med plus size tøj.

Amamiko har specialiseret sig i udelukkende at sælge plus size tøj til kvinder. Her kan du finde alt fra kjoler, sko og tilbehør til store kvinder fra størrelse 46 og opefter. Og der er både godt tøj til basisgarderoben og de særlige lejligheder, når du vil klæde dig flatterende og feminint.

Husk at tjekke størrelsesguides, og tag dine egne mål, før du køber tøj online. Det hjælper dig med at vurdere, om tøjets pasform overhovedet passer dig, når du klikker det hjem.

Secondhand – hvis heldet er med dig

Du kan også være heldig at finde brugt plus size tøj i en genbrugsbutik eller på online salgssteder. Der kan være mange penge at spare, hvis du finder brugt tøj i din størrelse, der intet fejler.

Uanset om du shopper online eller i en fysisk butik, så er udvalget af tøj til store kvinder langt mere spændende og mangfoldigt, end det har været. Du kan derfor garanteret finde noget, som du bliver glad for, når du skal opdatere din garderobe med velsiddende tøj i den rigtige størrelse.