Sådan finder du nemmest den erhvervsforsikring der passer bedst til dig

Erhvervsforsikringer kan være lidt af en jungle, og det kan af og til være svært at finde ud af hvilke forsikringer man behøver og hvilke er unødvendige. Derfor kan det være en god ide at orientere sig og gøre noget research inden man begynder at tegne forsikringer. Det er først og fremmest vigtigt, at overveje hvilket enhver man er i, inden man begynder at tegne erhvervs forsikring. Der er nogle forsikringer der er lovpligtige, mens andre forsikringer er gode at have i bestemte brancher og andre igen der er gode for alle brancher. I denne korte artikel vil du kunne blive en anelse klogere på hvilke forsikringer der gør hvad og hvilke du bør tegne i din branche og til dit firma. 

Lovpligtige og gode forsikringer

Der er kun én forsikring der er lovpligtig i Danmark, når det kommer til erhvervsforsikring og det er arbejdsskade. Denne forsikring beskytter dig og dine medarbejdere, hvis en af jer skulle være ude for en ulykke på arbejdspladsen, som enten gør, at personen ikke kan arbejde i en periode, skal have behandling eller noget helt andet. Denne forsikring er som sagt lovpligtig, så det gælder også om at finde en god arbejdsskadeforsikring om dækker dig og dine kolleger godt på arbejdspladsen. 

Hvis du arbejder i bank eller finansverden, er det en god ide at have en hacker og netbank forsikring. I dag er hacker angreb desværre noget, som man skal være meget opmærksom på i denne verden, da det kan være svært at rette op på når skaden er sket. Man kan naturligvis forebygge hackerangreb med nogle gode firewalls, men der er altid nogle dygtige hackere, som vil være i stand til at hacke sig ind på jeres konti alligevel. Derfor er det altid godt at være forsikret mod denne type angreb. Ligeledes kan udstyr være mange penge værd i et kontor Derfor kan det også være værd at overveje at tegne en løsøre og arbejdsudstyrsforsikring. Denne forsikring dækker al isenkrammet på kontoret, såsom skærme, computere, stole og hvad ellers man bruger på et kontor. De mange computere kan gøre det fristende for indbrudstyve at angribe dit kontor. Derfor er det en god ide, at man har udstyret forsikret, så man hurtigt kan komme i gang med arbejdet igen, hvis man er så uheldig, at der har været ubudne gæster på besøg.