Kvindelandsholdet starter jagten på nyt EM-eventyr i Viborg

Kvindelandsholdet anno 2019. Foto: DBU

De danske fodboldkvinder indleder EM-kvalifikationen mod Malta den 29. august i Viborg. Billetsalget til den kamp og efterårets to andre hjemmekampe starter den 25. juli, og landstræner Lars Søndergaard håber igen på fantastisk opbakning, så Kvindelandsholdet kan komme godt fra land i jagten på mere EM-succes.

Efter næsten et års venten er Kvindelandsholdet endelig tilbage på Energi Viborg Arena, når Malta er modstanderen i Danmarks første kamp i EM-kvalifikationen. Opgøret markerer også starten på en ny rejse for Kvindelandsholdet, der vil gøre alt for igen at spille med i den absolutte europæiske top, som det var tilfældet med sølvmedaljerne ved Europamesterskabet i 2017.

Torsdag den 25. juli åbner billetsalget til Malta-kampen og de to øvrige EM-kval-kampe (mod Bosnien-Hercegovina og Georgien) på dansk græs i efteråret. For at få den bedst mulige start i jagten på en EM-billet er der brug for en stærk rød-hvid opbakning, og landstræner Lars Søndergaard kan ikke vente med igen at indtage hjemmebanen i Viborg.

“Vi glæder os meget til at tage hul på EM-kvalifikationen foran alle vores danske fans på hjemmebane. Vi får altid en fantastisk rød-hvid opbakning i Viborg, og jeg er sikker på, at det gentager sig mod Malta. Vi vil gøre alt for at belønne støtten med underholdende fodbold og en sejr,” siger landstræner Lars Søndergaard i en pressemeddelelse.

Første hjemmekamp i år

Danmark har ikke spillet på hjemmebanen i Viborg siden VM-playoff-opgøret mod Holland den 9. oktober sidste år. Her trak de forsvarende europamestre og senere VM-finalister det længste strå med en 2-1 sejr og dermed en plads ved Verdensmesterskabet med samlet 4-1.

Fans kan få fingrene i billetter til hver af de tre EM-kvalifikationskampe med priser per kamp fra 40 kroner for børn og fra 50 kroner for voksne. Billetter købes på DBUs hjemmeside.