34-årig mand skudt og anholdt i Viborg

En 34-årig mand er i nat blevet skudt og anholdt i Viborg efter trusler og formodet skyderi.

Viborg Kommune vurderer skolevejenes trafikfarlighed

Viborg Kommune er i gang med at vurdere, hvor farlig trafikken er på kommunens skoleveje uden for byerne. Alle veje bliver vurderet ud fra samme kriterier, uanset hvilket skoledistrikt de ligger i.

Domkirkeklokkerne vækker den gamle by

Viborg er dejlig på rigtig mange måder. Men hvorfor skal man egentlig flytte til domkirkebyen, spørger du måske dig selv om.

Hærvejsbroen i Viborg åbner

Cyklister og gående får endnu en mulighed for at krydse jernbanen i Viborg, når Hærvejsbroen åbner mandag den 28. januar 2019. Broen er en del af byudviklingsprojektet Viborg Baneby, som Viborg Kommune gennemfører sammen med Realdania.

Femina Kvindeløb kommer til Viborg i 2019

Det populære motionsløb Femina Kvindeløb løbes i 2019 for 20 år i træk. Den 20. maj fejrer løbet jubilæet ved for første gang at sende løbere afsted med Viborg som værtsby.

Animation af Grisse og Basse pynter Viborg Museum til jul

Facaden på det gamle Viborg Museum på Hjultorvet bruges som lærred for ny flot, udendørs animation i Viborgs bymidte den 21. og 22. december.

Weekendtur til Viborg – disse seværdigheder skal du se

Har du brug for et afbræk fra en ensformig hverdag, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. Flere af os danskere bruger af og til en weekend på et spaophold, hvor den står på selvforkælelse fra morgen til aften.

Nyt mentortilbud til sårbare unge kvinder i Viborg

Viborg Kommune har lavet en aftale med mentortilbuddet PIFT, hvor frivillige ressourcestærke mentorer støtter sårbare unge kvinder i at opnå en bedre trivsel, at sætte sig mål, og komme tættere på uddannelse eller arbejde.

Danmarks største JYSK åbnede i Viborg

Der var stor interesse fra hele byen, da Lars Larsen genåbnede JYSK i Viborg efter en udvidelse. Udvidelsen betyder, at JYSK i Viborg nu er Danmarks største JYSK-butik.

Prins Joachim åbner stor bil-udstilling i Viborg

Den 5. oktober i Viborg åbner Prins Joachim udstillingen ”Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969-2019”, der præsenteres af Viborg Museum

Sider